lördag 8 december 2007

HTML....

...kodning, skulle det va nåt de?....Nja...när barnen somnat tänkte jag slå mig ner och lära mig lite. Det har väl gått sådär kan man säga. Att jag överhuvudtaget kommer på ideén är ett mysterium eftersom att en orkanby verkar gått förbi vissa delar av vårt hem....Förträngning kanske.....eller överlevnadsstrategi...Lördagskväll, ledigt,mmmm....skönt kanske en kväll för html....nej skärpning får det bli....Nu ska jag spela tv-spel (ni trodde väl inte att jag skulle städa va?)...!

Hemma....

...Man kan nog säga att familjen lämnade vissa spår efter sig när vi lämnade kalaset. Under kalasets gång fick sopborste tas fram och tuschpennor torkas bort från bordet, bland annat. När vi hade åkt misstänker jag att fönsterputsen fick tas fram för att återställa sikten i speglarna. Denna vilda familj i detta vackra, mysiga och generösa hem, vilken kombination! En underbar röra lämnade vi efter oss. Som tack fick värdinnan en liten introduktion till denna nystartade blogg. Nu, snälla, rara små barn soooov nu soooooov.....Jag vill andas lite nu....

Inte riktigt färdigt ännu....

...Kalas vid två skulle det vara, blev framskjutet. Coola mamman jublar. En liten stunds tidsfrist. Nu ska vi samla i hop oss och vara lite seriösa. Börjar balla ur ett utav barnrummen hör jag.....Leksakskastning....Brukar inträffa efter att barnen gjort sitt, är klara att åka och Coola mamman inte riktigt är färdig....Välkomna alla läsare, har ni några vilda barn?

Prioritering nr 1

I dag såg min prioritering ut så här, vilket jag inte visste när dagen började, att starta en blogg och få berätta om hur livet egentligen ser ut. Det riktiga livet med eller utan barn. Sanningen liksom....tre timmar senare sitter jag här och undrar är det värt det?.....Nu ska jag torka hobbyfärg som runnit ner längst köksbordskanten. Vilda Matilda och den distraherade Emma är inte intresserade av pyssel längre...De undrar när vi ska åka på kalaset som börjar om en timme......uuuhhhh....glömde visst bort....

Här är jag....den minst perfekta av dem alla....

Här kommer jag. Tänker berätta för er om sanningen om livet. Inte vilket liv som helst. Livet med barn. Inte vilket liv med barn som helst. Mitt liv med barn....Håll i hatten!